Boot huren in Leiden?

Ontdek Leiden en omgeving vanaf het water. Wij verhuren diverse boten waarmee u de singels in de binnenstad kunt verkennen. Maar ook de Vlietlanden en De Kaag zijn makkelijk te bereiken vanaf onze werf. Een vaarbewijs is niet nodig en u kunt gratis voor de deur parkeren.

De Sluiper – Elektrische sloep

Ervaar de betoverende wateren van Leiden op een ontspannen en milieuvriendelijke manier met onze elektrische Sluiper sloep. Ze zijn gemakkelijk te besturen je hebt geen vaarbewijs nodig.

Met de Sluiper sloep heb je de ultieme vrijheid en flexibiliteit om de stad op je eigen tempo te ontdekken. Ga lekker zitten, leun achterover en laat de rustige geluiden van de omgeving je zintuigen prikkelen terwijl je door de grachten vaart.

Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, onze Sluiper sloepen verhuur is de perfecte manier om een ontspannen dagje uit op het water te beleven. Onze verhuurlocatie ligt op slechts enkele minuten van het centrum van Leiden en biedt gratis parkeergelegenheid, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je dag op het water.

Boek nu jouw Sluiper sloep en maak van jouw dagje uit in Leiden een onvergetelijke ervaring. Geniet van de serene rust op het water terwijl je de prachtige bezienswaardigheden van Leiden ontdekt.

Kosten:
Halve dag (4 uur) €140,-
Hele dag  (8 uur)  €240,-

Albatros Lounge

Kies voor onze 12-persoons Albatros Lounge en maak van jouw dagje Leiden een onvergetelijke ervaring! Verken de prachtige binnenstad van Leiden op een unieke manier met onze comfortabele boot. Met de Albatros Lounge hoef je geen vaarbewijs te hebben om te kunnen varen. Het is de perfecte manier om met vrienden of familie te genieten van een ontspannen dag op het water.

Onze Albatros Lounge is niet alleen gemakkelijk te besturen, maar ook stil. Zo kun je optimaal genieten van de rust op het water terwijl je door de Leidse grachten vaart. En als kers op de taart kun je gratis parkeren bij onze verhuurlocatie, die slechts vijf minuten van het centrum van Leiden ligt. Geen zorgen meer over het vinden van een parkeerplek of hoge parkeerkosten.

De Albatros Lounge is geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals vrijgezellenfeesten, verjaardagen, familie-uitjes en bedrijfsuitjes. De boot is zeer stabiel en geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.

Boek nu jouw Albatros Lounge en ontdek de charme van Leiden vanaf het water.

Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Kosten:
€ 70,- per uur (minimaal 2 uur)
€ 420,- per dag (8 uur)

SUP board

Ontdek de grachten van Leiden op een gezonde en ontspannende manier met onze SUP-board verhuur! Staand op een paddleboard omringd door historische gebouwen, biedt het een unieke ervaring voor alle leeftijden en niveaus. Perfect voor vrienden, familie of collega’s, onze verhuurlocatie is slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Leiden en biedt gratis parkeergelegenheid. Boek nu jouw SUP-board en ervaar de charme van Leiden vanaf het water!

2 uur  – € 25,-
Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.